Harmogym Gyógytorna és Mozgás Stúdió - Eger

ELÉRHETŐSÉG

Gyógytorna és mozgás stúdió
3300, Eger, Szénáskert u. 1


Telefonszám:
+36/20-964-7590

Bővebben

FOGSZABÁLYZÁS - MOZGÁSTERÁPIA - LOGOPÉDIA

Magyar Interdiszciplináris Orofaciális Funkcionális Terápiás Társaság kezdeményezése alapján

Bővebben

Preventív tréning (40éves kor felett - egyéni és csoportos foglalkozás)

    Az emberek helytelen életmódjának következménye, hogy ma már népbetegség a derék-hát-nyak fájdalma, és merevsége. Testünket szűk tartományban használjuk, így mozgásszervrendszerünk  is egyre inkább beszűkül, elemeinek állapota romlik, amiből egyenesen következik a fájdalom.

    A preventív trénig egy gyógytorna szemléletű torna, megelőző jellegű, betegség esetén kérem, konzultáljon velem, hogy részt vehet-e, illetve hogyan vehet részt ezeken a tornákon. Két részből áll: egy izületeinket átmozgató részből, és a mozgásainkban, stabilizálásunkban részt vevő izmok erősítéséből. 

    Ma már egyre többen foglalkoznak a helyes mozgás minőségével, egyre több helyen érhetünk el különböző gerinctréninget.  A mozgásszervrendszer viszont láncolatban működik. Nem egyszer okoz a lúdtalp térd vagy derékfájdalmat. A vállfájdalom pedig dönő többségében nyaki vagy háti gerinc problémával hozható összefüggésbe.  A csípőprobléma is gyakran jár együtt derékfájdalommal (a lumbális gerinc elváltozásaival), és fordítva.  A torna összeállítása során is ezt vesszük figyelembe. Ez egy alapvetően gerinctréningre épülő torna, ahol tetőtől talpig átmozgatunk mindent, figyelembe véve a szervrendszer különböző elemeinek egymásra hatását, a megfelelő izomegyensúly kialakítását.

    Javaslom azoknak, akik tudatos testedzésre vágynak, vagy a helytelen testhasználat miatt a különböző fájdalmakkal küzdenek. Optimális lehet abban az esetben, ha valaki most akar elkezdeni sportolni. A jelenlegi csoport egy haladóbb csapat, ezért a tornák magasabb létszámmal a Szent János Hotel fitness termében kerülnek megtartásra. A kezdők pedig a vezetésemmel hamar fel tudnak hozzájuk zárkózni, ebben minden segítséget, és odafigyelést megkapnak. Egyéni formában a rendelőben vehető igénybe előzetes telefonos egyeztetés után. 

A tornákra bejelentkezés szükséges, amit megtehetnek online (órarend menünél), vagy telefonon, Áginál:0620/9647590

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt! 

Minden jog fenntartva. 2014
Gyógytorna és mozgás stúrió